What’s even better than strawberry shortcake? Vegan Chocolate Strawberry Shortcake! These shortcakes are a snap to make and will be a hit with the whole crew.
Læs mere - Recipe: Vegan Chocolate Strawberry Shortcake Læs mereSmagsguru Kirsten Schimoler: Nysgerrig og seriøs madmor
Kirsten Schimoler har levet drømmen (udvikling af nye smagsretninger hos Ben & Jerry’s) siden 2009. Som Kirsten siger, er hun teknisk set forsker men det hun reelt gør, er at "lege med maden".
"Det med smagsguruer betyder, at vi alle er lidt vanvittige," forklarer hun. "Der er god grund til at vi kalder detBizarre & D i stedet for R&D." Det Kirsten mener, er at smagsguruer har et andet syn på verden...og på mad. De kan forestille sig totalt unikke smagskombinationer, som ingen andre har forestillet sig i deres vildeste fantasi. Når det virker, er det magisk.
Kirsten udvikler sin kreativitet i køkkenet med masser af forskning. "Inspiration findes alle vegne," siger Kirsten. Hun rejser jorden rundt på smagsguru-opdagelsesrejser efter trends. Fra tidlig morgen til sen aften udforsker hun restauranter, bagerier, slikbutikker og barer efter den næste store smagside.
Få mere at vide om Kirstens vej til drømmejobbet i den nyeste smagsguru-historie:
A vegan dessert masterpiece! All your favorite ingredients, piled high in perfect vegan harmony.
Læs mere - Recipe: Vegan Brownie Sundae Læs mereYour passion for ice cream is going to make 2021 your best (and tastiest) year yet! Add these resolutions to your list and embrace your love of all things euphoric.
Læs mere - 8 New Year’s Resolutions for the Ice Cream Fanatic Læs mereNeed a one-way ticket to vegan heaven? Look no further. Vegan Coconutterly Caramel'd Cupcakes are a sweet treat perfect for serving lovingly to friends and family or devouring alone in the kitchen. Your choice.
Læs mere - These Vegan Coconutterly Caramel'd Cupcakes Are Literally Heaven Læs mereIt’s been a swirl of a year! These are the flavours our fans scooped up the most in 2020.
Læs mere - Top 8 Ben & Jerry’s Flavours of 2020 Læs mere