“Flavour Gurus”

Vores Flavour Gurus prøver modigt det, som ingen ismagere har prøvet før. Fra kartoffelchips til passionsfrugt - ingen ingredienser bliver glemt, når den næste uimodståelige og helt uventede Ben & Jerry’s-smag skal skabes.

Ingredienser i skåle på et bord

Flavour Gurus er euforiens arkitekter. Designere af desserternes skæbne. Mestre af mæthed. Hver bid og hvirvel har en historie, og Flavour Gurus er forfatterne. De er gale videnskabsmænd, madglade kokke og alt derimellem. Når de ikke brygger nye og spændende smagsvarianter for at glæde vores fans, udforsker de de nyeste madtrends og tænker over isens mest velsmagende gåder — som hvordan man får endnu flere stykker ind i hver mundfuld.

Hvordan en drøm bliver til en halvlitersbøtte

Hvordan tager Flavour Gurus en lækker idé og forvandler den til en smagfuld smagsvariant, som fans er vilde med? Vi er glade for, at du spørger.

Der er mange veje til den perfekte is. Vores Flavour Gurus starter måske med en idé til en smagsprofil — som at lave en isversion af en af deres yndlingsdesserter (tænk: Cookie Dough og Chocolate Fudge Brownie) — og arbejder baglæns for at skabe is fra denne idé. Tricket her er at levere oplevelsen af den originale dessert, fra smag til tekstur og endda lugt, alt sammen forvandlet til lækker is.

Eller de kan starte med en basissmag, som de ved, at fans elsker — som chokolade eller sødet fløde — og så blande de mest spændende stykker og hvirvler i, som de kan finde på. Med Netflix & Chilll’d startede de f.eks. med jordnøddesmør-is — en god start — og tilføjede derefter saltkringler og bløde brownies for at få en blød og knasende, sød og salt smag, der holder dig på tæerne med hver mundfuld.

Og nogle gange vågner vores Flavour Gurus midt om natten, forbløffet over intensiteten af en idé, der er så innovativ — så dristig — at verden måske ikke er klar til den. Og så får vi helt nye kreationer som Sundaes eller halvlitersbøtter uden mælkeprodukter. Deres genialitet kender ingen grænser, og vi takker dem for deres bidrag til dessertdekadence hver dag. Vi hæver skeen for jer, Flavour Gurus!

Tror du, at du har en idé til den næste fantastiske Ben & Jerry’s-smag? Vi vil gerne høre om den!