Skip to main content

Two pints of Ben & Jerry's Non-Dairy Ice Cream

 

chunk-swirl-chunk-divider.png

Non-Dairy

I udfordrede os til at at blive mælkefrie- og det er vi blevet! Ben & jerry's mælkefrie smagskreationer er lavet med mandler og derefter pakket med chunks og hvirvler så du får Ben & Jerry's euphori i hver eneste bid. 

Så, hvorfor Non Dairy?

Vi spurgte jer. Mange af jer. Nogle af jer har valgt en vegansk livsstil, mens andre ikke kan eller vil spise mejeriprodukter. Og i savner alle sammen de frosne lækkerier, i ville ønske, i kunne nyde. Vi vidste, at vi med hårdt arbejde og eksperimenter kunne levere den smag og cremede tekstur, du har sukket efter. Så det gjorde vi.

 

Vegansk certificeret

Kære veganske fans, uanset om du har ventet tre årtier eller tre dage på certificeret non-dairy produkter er det nu tid til at glæde sig! Vi samarbejder med Vegetarian Union og bruger deres veganske godkendelsesstempel til vores Non-dairy produkter, som ikke indeholder nogen form for animalske produkter - herunder æg, mælk eller honning. Vi elsker og respektere dit valg og håber du vil nyde de fantastiske veganske chunks og swirls som disse is er fyldt med.

 

Lavet på mandler!

Hvorfor mandler? Efter at have eksperimenteret med alle mulige forskellige formler besluttede vores smagsguruer at mandler leverede det bedste 'blanke lærred' til de lækre brownies, nødder og chokolade, vi bruger. Og de er så rige og lækre, at mens du graver dig gennem bøtten, skal du hele tiden minde dig selv om, at de ikke har set skyggen af mejeri-produkter.

 

Fairtrade-certificeret

Fairtrade-certificeret kakao, sukker, bananer og vanilje? Check. Caring Dairy Mælk og æg fra fritgående høns? Ikke denne gang! Læs mere om, hvordan vi får fat i vores ingredienser.