Caramel Brownie Party Ice Cream - Tub
Caramel Brownie Party Ice Cream - Tub

Caramel Brownie Party

Karamelflødeis med browniestykker, chokolade cookies og salte karamelhvirvler

Om denne smagsvariant

Til alle festelskere derude...dette mix kan være en drøm, der går i opfyldelse! Det er fest i munden med de saltede karamelskruer, chokocookies og brownies, og du er inviteret!

Tilgængelig som:

Værdibevidst udlicitering

 • Fairtrade icon
  Fair Handel
 • Greyston brownies icon
  Greyston Brownies
 • Free range eggs icon
  Free Range Eggs
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Caring dairy with free grazing icon
  Caring Dairy with Free Grazing

Ingredienser: FLØDE/FLØTE (26%), vand, sukker, kondenseret SKUMMETMÆLK/kondensert SKUMMETMELK, HVEDEMEL/HVETEMEL, ÆGGEBLOMME/EGGEPLOMME fra fritgående høns, glukosesirup, SMØR, fedtfattigt kakaopulver, salt, vegetabilske olier (soja/soya, solsikke), ÆG/EGG, kakaopulver, stabilisatorer (pektin, guargummi, carrageenan), vaniljeekstrakt, TØRRET ÆGGEHVIDE/TØRKET EGGEHVITE, bagepulver (natriumhydrogenkarbonat), naturlig aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre), maltet BYGMEL/BYGGMEL. Kan indeholde soja og nødder./ Kan inneholde soya og nøtter. > Sukker, kakao, vanilje: Massebalance benyttes til at matche Fairtrade indkøbet. I alt 21%F.

Ernæringsfakta

 • Vegetarisk

Recycling

Vi har en mission: at lave den bedste is på den bedst mulige måde. Alt fra at have frit græssende køer til at blande Fairtrade chunks og hvirvler, er en del af den fantastiske rejse til iseurofi. Men enhver rejse behøver en lykkelig slutning. Så vær venlig at smide din tomme isbøtte i skraldespanden. Thanks fra alle os på Ben & Jerry’s!