Oat of this Swirled Sundae - Tub
Oat of this Swirled Sundae - Tub

Oat of this Swirled

Plantebaseret karamelis, havrecookies med kanel og karamelhvirvler med smag af ristet skumfidus toppet med blødt pisket plantebaseret is med karamelhvirvler med smag af ristet skumfidus og stykker med chokoladesmag og havsalt.

Om denne smagsvariant

Denne veganske sundae er inspireret af s'mores, den traditionelle amerikanske godbid lavet med skumfiduser ristet over åben ild. Men der er ingen grund til at bygge bål for at nyde denne OAT-of-this-swirled is!

Tilgængelig som:

Værdibevidst udlicitering

 • Fairtrade icon
  Fair Handel
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Plant based tub and lid icon
  Plant Based Tub & Lid

Ingredienser: Vand, sukker, glukosesirup, kokosfedt/-fett, havresirup (vand, HAVRE (2,5%)), mel (HVEDE/HVETE, FULDKORNSHVEDE/ FULLKORNSHVETE, hel HAVRE (0,3%)), fedtfattigt kakaopulver (0,7%), modificeret majsstivelse, ærteprotein/erteprotein, hestebønneprotein/ favabønneprotein, stabilisatorer (guargummi, johannesbrødkernemel), naturlige aromaer, rapsolie, HAVREGRYN (0,1%), surhedsregulerende middel (calciumcarbonat), stødt kanel, salt, bagepulver (natriumhydrogenkarbonat), havsalt, citronsaftkoncentrat, emulgator (SOJALECITHIN/ SOYALECITIN). > Fairtrade kakao, sukker, vanilje. Sukker og vanilje: Massebalance benyttes til at matche Fairtrade indkøbet. I alt 17%F. FVisit info.fairtrade.net/sourcing Δ cocoa sourced via Open Chain total: 100%

Ernæringsfakta

 • Halal
 • Vegansk
 • Kosher-DE

Recycling

Vi har en mission: at lave den bedste is på den bedst mulige måde. Alt fra at have frit græssende køer til at blande Fairtrade chunks og hvirvler, er en del af den fantastiske rejse til iseurofi. Men enhver rejse behøver en lykkelig slutning. Så vær venlig at smide din tomme isbøtte i skraldespanden. Thanks fra alle os på Ben & Jerry’s!