Peanut Butter Cup Ice Cream - Tub
Peanut Butter Cup Ice Cream - Tub

Peanut Butter Cup

Is med jordnøddesmør/peanøttsmør og stykker av jordnøddesmør/peanøttsmør.

Om denne smagsvariant

Vi afbryder et øjeblik for at minde dig om, hvor meget du faktisk elsker is, der er en perfekt sammensmeltning af peanutbutter og peanutbutter cupcake på samme tid.

Tilgængelig som:

Værdibevidst udlicitering

 • Fairtrade icon
  Fair Handel
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Plant based tub and lid icon
  Plant Based Tub & Lid
 • Caring dairy with free grazing icon
  Caring Dairy with Free Grazing

vand, FLØDE/FLØTE (21%), sukker, kondenseret SKUMMETMÆLK/SKUMMETMELK, JORDNØDDER/PEANØTTER (9%), vegetabilske olier (kokos, raps, SOJA), ÆGGEBLOMME/EGGEPLOMME fra fritgående høns, JORDNØDDEMEL/PEANØTTMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER/SKUMMETMELK-PULVER, SØDMÆLKSPULVER/HELMELKSPULVER, fedtfattigt kakaopulver, salt, naturlig vaniljearoma, emulgator (SOJALECITHIN/SOYALECITIN), stabilisatorer (guargummi, carrageenan). Kan indeholde spor af gluten. > Sukker, kakao, vanilje: Massebalance benyttes til at matche Fairtrade indkøbet. I alt 18%F.

Ernæringsfakta

 • Vegetarisk

Recycling

Vi har en mission: at lave den bedste is på den bedst mulige måde. Alt fra at have frit græssende køer til at blande Fairtrade chunks og hvirvler, er en del af den fantastiske rejse til iseurofi. Men enhver rejse behøver en lykkelig slutning. Så vær venlig at smide din tomme isbøtte i skraldespanden. Thanks fra alle os på Ben & Jerry’s!