Strawberry Cheesecake Ice Cream - Pint
Strawberry Cheesecake Ice Cream - Pint

Strawberry Cheesecake

Jubelglad flødeis med jordbærcheesecake og fyldt med et urimeligt virvar af jordbær og knuste kager

Om denne smagsvariant

For elskere af jordbærcheesecake, der altid har ønsket at få deres cheesecake og spis den med skeen, har vi skabt en smag fyldt med udsøgt jordbærcheesecake og lækre cookieskruer.

Tilgængelig som:

Værdibevidst udlicitering

 • Fairtrade icon
  Fair Handel
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Plant based tub and lid icon
  Plant Based Tub & Lid
 • Caring dairy with free grazing icon
  Caring Dairy with Free Grazing

FLØDE/FLØTE (24%), vand, sukker, kondenseret SKUMMETMÆLK/SKUMMETMELK, jordbærpuré (6%), jordbær (4%), flormelis, vegetabilske olier (soja/soya, raps), ÆGGEBLOMME/EGGEPLOMME fra fritgående høns, majsstivelse, HVEDEMEL/HVETEMEL, FULDKORNSHVEDEMEL/sammalt HVETEMEL, FLØDEOST/KREMOST (0,9%), MÆLKEFEDT/MELKEFETT, stabilisatorer (pektin, guargummi, johannesbrødkernemel, carrageenan), citronsaftkoncentrat, salt, melassesirup, emulgator (SOJALECITHIN/SOYALECITIN), naturlig aroma, bagepulver (natriumhydrogenkarbonat), honning, hyldebærsaftkoncentrat, surhedsregulerende middel (mælkesyre). Sukker (ikke flormelis), honning: Massebalance benyttes til at matche Fairtrade indkøbet. I alt 17%F.

Ernæringsfakta

 • Vegetarisk

Recycling

Vi har en mission: at lave den bedste is på den bedst mulige måde. Alt fra at have frit græssende køer til at blande Fairtrade chunks og hvirvler, er en del af den fantastiske rejse til iseurofi. Men enhver rejse behøver en lykkelig slutning. Så vær venlig at smide din tomme isbøtte i skraldespanden. Thanks fra alle os på Ben & Jerry’s!