LGBTQ+-rettigheder

Ben & Jerry’s har en lang og stolt historie med at støtte LGBTQ+-samfundet i kampen for retfærdighed. Denne forpligtelse er forankret i vores virksomheds kerneværdier, som omfatter en dyb respekt for alle mennesker og en urokkelig tro på, at alle fortjener fulde og lige borgerrettigheder.

Vi fejrede alle i 2015, da den amerikanske højesteret anerkendte ægteskabelig ligestilling som en national rettighed. Det var en sejr, der var mere end fire årtier undervejs, en sejr, der for ikke så længe siden virkede alt andet end sikker. Vi har altid troet på, at når kærligheden vinder, vinder vi alle.

Selvom beslutningen om ægteskabelig ligestilling var banebrydende, var det ikke enden på rejsen for LGBTQ+-ligestilling. LGBTQ+-amerikanere udsættes stadig for øget diskrimination inden for bolig, uddannelse, sundhedspleje og meget mere. I 2020 fandt den amerikanske højesteret, at LGBTQ+-medarbejdere er beskyttet mod diskrimination, men fællesskabet—og især transpersoner—er stadig truet. Og statistikkerne om vold baseret på seksuel orientering eller kønsidentitet er opsigtsvækkende. Så vi har ikke lagt vores regnbuefarvede aktivisthatte på hylden endnu, og det skal du heller ikke. Der er mere arbejde foran os for at sikre sikkerhed og lighed for alle, uanset hvem de er, eller hvem de elsker.

Gør noget ved det

Med rekordstor støtte til LGBTQ+-rettigheder i hele USA, har der aldrig været et bedre tidspunkt til at arbejde for fuld ligestilling.

Støt lovgivning, der sætter en stopper for diskrimination, som f.eks. ligestillingsloven (Equality Act).

Støt menneskerettighedskampagnens ligestillingsinitiativer.

Start samtaler, skriv under på underskriftsindsamlinger og vis din støtte.