Vegan Fancy Fudge Pops
INGREDIENSER
- 1 bøtte Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy, let optøet
- 225g veganske chokoladestykker
- 2 spsk kokosolie
- Valgfrie topping idéer: kandiseret ingefær, hakkede rå mandler, tørret hibiscus, bipollen, ristede kokosnøddeflager, chiafrø, cacao nibs, hakket mint, peanut butter, rå kakaopulver, matcha tea
-
Fyld 6 isforme med den bløde Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy, ved hjælp af en spatel eller ske for at stoppe det ned i formene. Sæt låg og pinde på plads og frys dem i mindst 2-4 timer.
-
Når isene er frosne, skal du forberede chokoladeglasuren ved at blande chokoladestykkerne og kokosolie i en mikrobølgeovnskål og varme i mikrobølgeovnen i 20 sekunders intervaller indtil massen er glat og smeltet. Lad det køle af hvis det bliver rigtig varmt.
-
Forbered dine topping ingredienser, så de er tilgængelige og klar til brug straks efter du har dippet og drizzled chokoladen på isene.
-
Når alt er lagt frem og chokoladen ikke er for varm, men stadig flydende, fjerner du isene fra formene og lægger dem på bagepapir eller en foliebelagt bradepande. En ad gangen, dyp eller dryp chokoladen over isene, så det dækker så meget eller så lidt du ønsker. Vælg dine toppings og drys over chokoladen.
-
Afslut dypning og topping af alle dine is og stil pladen tilbage i fryseren for at lade isene hærde i ca. 30 minutter til 1 time. God fornøjelse!