"Kø-karma" også kaldet 10 måder til at fordrive tiden i køen på Free Cone Day

Folk, der står i kø efter is

Snak med fremmede

Der er ingen tvivl om, at is smager endnu bedre sammen med venner. Og hvilket bedre sted at få nye venner end i en kø fuld af iselskere? Så vær ikke genert –– sig hej til en fremmed, og måske lærer I hinanden bedre at kende end mælk og cookies. Du kan endda starte med denne isbryder: “Hvis du elsker Ben & Jerry’s, så må du have fantastisk smag. Vil du hjælpe mig med at beslutte, hvilken smag jeg skal vælge?” Forstår du? Det er ikke så svært!


Klovn i køen

Begynd at synge

Hvis du står i kø til Free Cone Day, så har du sikkert hørt om Cherry Garcia. Men du ved måske ikke, at musik er, og har altid været, en stor del af Ben & Jerry’s-livsstilen. Uanset om vi opkalder smagsvarianter efter vores musikalske idoler eller giver gratis vafler væk på vores yndlingsmusikfestivaler, synes vi altid, at der ikke er noget bedre end en god melodi til at få vores smagsløg til at danse. Så, hvorfor ikke fordrive tiden med en lille sang? Medbring en ukulele eller syng a cappella, og få dine naboer i køen til at synge med. Vi er lutter ører… og skeer!


Hånd, der holder isvafler

High-five til en Ben & Jerry's Scooper

Vores Scoopers trives med glade kunder, og der er intet som Free Cone Day , der kan få smilene frem. Nogle gange er spændingen ved at komme forrest i køen dog bare for stor. Din hjerne vibrerer med alle smagsmulighederne, din mund løber i vand af forventning, dine fødder danser til drømme om fudge og krymmel, og… ok, tag en dyb indånding. Lad os bruge den positive energi til noget godt. Giv et stort smil og en high-five til din Scooper. Det føltes godt, ikke sandt? Glem nu ikke at bestille!


hånd, der holder en mobiltelefon

Ring hjem

Vi er begejstrede for, at så mange unge mennesker elsker Ben & Jerry’s. I vores hjemby Burlington, Vermont og andre steder, er lokale universitetsstuderende nogle af vores mest loyale Scoop Shop-kunder. Free Cone Day er næsten helt sikkert den slags fest, som mor og far vil godkende, så hvorfor ikke ringe til dem og fortælle dem alt om det? 


hånd, der serverer flere forskellige slags is

Lav en Ben & Jerry's-smagsquiz

Hvor mange Ben & Jerry’s-smagsvarianter kan du nævne? Kan du slå dine kø-kammerater i denne erindringsudfordring? Og hvad med at nævne nogle af vores udgåede smagsvarianter? Husk at holde styr på pointene, og vinderne (og taberne) får, du gættede det, en gratis isvaffel!


menneskemængde ved en koncert

Dans en “Ice Cream Shuffle”

Okay, luk øjnene. Du ser en tom scene, og publikum sidder på kanten af deres sæder. Lyset tændes, beatet starter, og en meget modig sjæl (er det dig?) begynder at danse. Men det er ikke en hvilken som helst dans. Denne dans er federe end Phish Food og sødere end Chocolate Fudge Brownie. Den hedder “ice cream shuffle”, og du har lige opfundet den. Bortset fra, at det ikke er en scene –– det er køen på Free Cone Day, og alle stirrer på dig. Bare gør det, så følger de måske med.


menneskemængde ved en demonstration for klimaretfærdighed

Nogle nyheder er faktisk værd at sprede, og vi forsøger altid at sprede budskabet om nogle af de emner, der ligger os dybt på hjerte her hos Ben & Jerry’s. Vidste du, at vi støtter klimaretfærdighed, ægteskabelig ligestilling, Fairtrade-indkøb og mange andre værdiladede initiativer? Hjælp os med at sprede budskabet og gøre verden bare en lille smule bedre, én isvaffel ad gangen.


en menneskemængde

Start en bølge

Bare kast hænderne i vejret, og vis hvor sej du er. Vi synes ikke, at baseballkampe skal være det eneste sted, hvor man kan kaste hænderne i vejret i jubel. Der er altid et stort publikum på Free Cone Day. Og når der er mange mennesker, bør der være en bølge! Er du ikke enig? Lad os prøve det… 1, 2, 3… bøøøøøøøøøølge!


folk, der hopper på en trampolin

Lav nogle sprællemænd

Den lille ‘ikke-så-hemmelige’ hemmelighed ved Free Cone Day er, at selv om man kun kan bestille én isvaffel ad gangen, kan man altid stå i kø mere end én gang. Så, hvorfor stoppe ved to gange gennem køen? Hvad med tre eller fire ture til disken af isdrømme? Hvis du har brug for at forbrænde et par kalorier for at gøre plads til den næste iskugle, opfordrer Ben & Jerry’s officielt til alle former for konditionstræning. Bare vær forsigtige, venner.


hånd, der holder isvafler

Hjælp Ben & Jerry's med at sige "tak"

Forestil dig en verden uden Half Baked eller Chocolate Chip Cookie Dough. Uden vores fans ville mange af vores berømte euforiske smagsvarianter aldrig være blevet til noget. Så i over 35 år har Ben & Jerry’s fejret Free Cone Day som en måde til at sige tak til vores loyale kunder. Du har trods alt gjort det muligt for os at servere en vej ind i fryseren hos iselskere over hele verden. Så her er en hyldest til dig, Ben & Jerry’s-elsker!