Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy - Tub
Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy - Tub

Chocolate Fudge Brownie

Non-dairy chokoladeis med browniestykker

Om denne smagsvariant

Du udfordrede os til at gå udenom mælkeprodukter...og det gjorde vi! Vidste du, at non-dairy versionen af fudgy brownies kommer fra New Yorks Greyston Bakery, hvor fremstillingen af lækkert bagværk er en del af deres overordnede mission om at gøre noget godt ved at tilbyde job og uddannelse til indbyggere i byen med lav indkomst.

Tilgængelig som:

Værdibevidst udlicitering

  • Fairtrade icon
    Fair Handel
  • Recyclable packaging icon
    Recyclable Packaging
  • Plant based tub and lid icon
    Plant Based Tub & Lid

vand, sukker, vegetabilske olier (kokos, soja), glukosesirup, kakaopulver (3%), MANDELPASTA (3%), HVEDEMEL/HVETEMEL, fedtfattigt kakaopulver, ærteprotein, emulgatorer (solsikkelecithin, SOJALECITHIN/SOYALECITIN), aromaer, majsstivelse, stabilisatorer (guargummi, johannesbrødkernemel), vaniljeekstrakt, salt, BYGMALT/BYGGMALT. > Sukker, kakao, vanilje: Massebalance benyttes til at matche Fairtrade indkøbet. I alt 24%F.

Ernæringsfakta

  • Vegansk

Recycling

Vi har en mission: at lave den bedste is på den bedst mulige måde. Alt fra at have frit græssende køer til at blande Fairtrade chunks og hvirvler, er en del af den fantastiske rejse til iseurofi. Men enhver rejse behøver en lykkelig slutning. Så vær venlig at smide din tomme isbøtte i skraldespanden. Thanks fra alle os på Ben & Jerry’s!