Cookies on Cookie Dough
Mælkefri karamelis med hvirvler af cookies, stykker af cookiedej med chokoladestykker og stykker med chokoladesmag.
Her er to gode grunde til at elske vores nyeste mælkefri is. For det første er den fyldt med karamel og småkagedej. For det andet er der ingen mælkeprodukter i den! For det tredje (du er måske nødt til at sætte dig ned, når du hører dette her) ... den er fyldt med chunks af småkagedej, der er VEGANSKE! OK, tre grunde. Vi er ikke så gode til matematik, men vi er mestre i chunks.
Cookies on Cookie Dough
Mælkefri karamelis med hvirvler af cookies, stykker af cookiedej med chokoladestykker og stykker med chokoladesmag.
Her er to gode grunde til at elske vores nyeste mælkefri is. For det første er den fyldt med karamel og småkagedej. For det andet er der ingen mælkeprodukter i den! For det tredje (du er måske nødt til at sætte dig ned, når du hører dette her) ... den er fyldt med chunks af småkagedej, der er VEGANSKE! OK, tre grunde. Vi er ikke så gode til matematik, men vi er mestre i chunks.
Historien under låget
Vores isbar i Burlington havde en opslagstavle til smagsforslag, og denne smagsvariant blev foreslået anonymt. Lige fra det øjeblik, den blev lanceret, blev den et kæmpehit. Da Burlington-isbaren selv lavede de fleste af deres egne smagsvarianter, kunne den kun fås dér. Folk kom alle vegne fra bare for at få CCCD. En af vores medarbejdere husker at have set en gruppe piger fra studenterforeningen på University of Vermont vandre ned ad bakken bare for at finde ud af, at isbaren var løbet tør for CCCD. Det endte med, at de gik ind i købmandsbutikken på den anden side af gaden og købte en rulle småkagedej. De kom tilbage med den, bestilte vaniljeis, skar rullen i stykker og rørte dem i isen.