Her hos Ben & Jerry’s går vi op i vores is fra ko til isvaffel. Og det betyder, at vi skal sørge for, at vores mælkeproducenter, landarbejdere, køer og miljøet har det godt. Når alt kommer til alt, kan man ikke lave is uden mælkeprodukter, og man kan ikke lave Ben & Jerry’s uden at gøre en ekstra indsats.

Gennem vores program ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’ samarbejder vi med landmænd primært i vores hjemstat Vermont, samt i Holland, Tyskland og Storbritannien, for at støtte dem i at forbedre deres landbrugspraksisser. Vores mål? Blomstrende landmænd og landarbejdere, sunde køer og en god indsats for miljøet.

Støtte til landmænd og landarbejdere

Støtte til landmænd er en central del af formålet med ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’. Vi er stolte af at være den allerførste køber af mejeriprodukter, der vedtog Milk with Dignity-programmet, en uafhængig, landarbejderledet menneskerettighedsstandard for arbejdsforhold på malkekvægsbedrifter og gårde i det nordøstlige USA. Og for landmændenes deltagelse i programmet ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’ og Milk with Dignity-programmet, betaler vi dem ekstra penge, så det er en gevinst for alle.

Hold flokken sund og rask

Vi afprøver en mejeristandard sammen med Global Animal Partnership (GAP), som vurderer hver gårds køer for at sikre, at de er sunde og velplejede. Alle gårde i det amerikanske program ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’ skal opfylde uafhængige, brancheførende tredjepartsstandarder for at sikre, at deres dyreflokke har det godt.

Fremme af miljømæssig forvaltning

At passe på miljøet er en anden vigtig del af programmet ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’. Programmet hjælper landmænd med at implementere regenerative landbrugsmetoder — en tilgang til landbrug, der opbygger sunde økosystemer. Faktisk var vi et af de første mejeriprogrammer, der indarbejdede bæredygtighed i vores standarder, og vi går endnu længere nu ved at fremme regenerativt landbrug. Her i USA arbejder vi sammen med landbrugsforskere på University of Vermont og andre lokale universiteter, samt de landmænd, der deltager i vores program ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’, for at gøre målbare fremskridt i opbygningen af en sund jordbund, som er afgørende for vandkvalitet og biodiversitet.

Se vores standarder for ‘Omsorgsfuld mejeriproduktion’