Hvordan vi driver virksomhed
Ben & Jerry's stræber efter at være en virksomhed, der fremmer social retfærdighed og samtidig laver is. På tværs af vores tredelte mission arbejder vi altid på at styrke et koncept, som vi kalder "forbundet fremgang".
Ben & Jerry's stræber efter at være en virksomhed, der fremmer social retfærdighed og samtidig laver is. På tværs af vores tredelte mission arbejder vi altid på at styrke et koncept, som vi kalder "forbundet fremgang".
At bruge vores ingredienser og vores købsbeslutninger til at støtte positive forandringer giver ikke bare mening — det får også vores smagsvarianter til at smage fantastisk!
Vi bruger flere penge på ingredienser end på nogen anden del af vores forretning, så det er vigtigt, hvem vi køber fra.
Vi har forpligtet os til år for år at øge antallet af, og vores samlede indkøbsudgifter hos, virksomheder, der er ejet og ledet af mennesker fra grupper, der historisk set har været marginaliserede. Vi ser dette som en bevidst investering, der vil støtte den voksende velstand i disse samfund.
Vi samarbejder med virksomheder i hele vores forsyningskæde, som deler vores tro på, at erhvervslivet kan være en drivkraft for det gode.
Partnere som Greyston Bakery, med deres livsforandrende åbne ansættelsesprogram, og Rhino Foods, med deres fokus på at ansætte flygtninge, viser, at virksomheder drevet af en social mission kan gøre en kæmpe forskel i verden. Vi leder efter ligesindede partnerleverandører, der deler vores værdier, herunder mange B-Corps.
Den is-eufori, vi fremtryller, kunne ikke eksistere uden vores landmænd.
Med udgangspunkt i vores kerneværdier og vores arbejde med respekterede partnerorganisationer hjælper vi med at sikre, at alle landmænd og landarbejdere i vores forsyningskæde — fra malkekvægsbedrifter i Vermont til små kakaoplantager i Elfenbenskysten — kan trives. Vi mener, at de berørte bør være en del af samtalen om arbejdsforhold og forretningspraksisser. Derfor samarbejder vi med organisationer som Fairtrade International, hvor bønderne udgør halvdelen af generalforsamlingen, og Milk with Dignity, som er en banebrydende arbejdsstandard, der er baseret på menneskerettigheder og ledet af landarbejdere.
Regenerativt landbrug handler om at dyrke mad og landbrug i partnerskab med naturen for at skabe sunde, mangfoldige økosystemer.
Det er nøglen til at nå vores mål om at have en vedvarende positiv indvirkning på miljøet. Vi tror på landbrugssystemer, der holder dyrene sunde, opbygger rig jord, ikke rydder skov og genopretter ødelagte naturlige miljøer.
Vores driftsaktiviteter har en indvirkning på miljøet, og vores arbejde er fokuseret på at reducere de negative indvirkninger og øge de positive. Og det er ikke kun et miljøspørgsmål; det er et spørgsmål om social og økonomisk retfærdighed.
Vi kender vores miljømæssige fodaftryk, og arbejder på at reducere det i alle vores driftsaktiviteter, og vi rapporterer årligt om vores fremskridt.
Vores affald bortskaffes i biogasanlæg med andet landbrugsaffald, hvor det genererer energi til at drive landbrug.
Vores "Lean & Green"-frysere er mere klimavenlige og energieffektive.
Vores papemballage er certificeret af Forest Stewardship Council, hvilket betyder, at skovenes dyreliv, biodiversitet og bæredygtighed beskyttes.