10 sjove fakta om Strawberry Cheesecake, som vi er sikre på, du ikke kendte i forvejen

10. januar 2018

BNJ0050-Strawberry_Cheeseckae_ICP-4869_OG_720x378_72_RGB.jpg

Du tror sikkert, at du allerede ved en masse om Strawberry Cheesecake. Du kender trods alt den bløde, cremede cheesecake-is, du har oplevet de store jordbærstykker, og du har et godt kendskab til den lækre swirl af grahamskiks. Hvad kunne der ellers være?

Tro det eller ej, men der er endnu mere at elske i en bøtte af din yndlingsis.

Du har ikke et ordentligt kendskab til Strawberry Cheesecake, før du kender disse 10 sjove fakta:

1. Den første smagsvariant med et demokratisk valgt navn

Tilbage i 2004 befandt USA sig midt i et valgår. Vi ønskede at opfordre så mange mennesker som muligt til at deltage i valget og samtidig skabe en stemning omkring vores nyeste smagsvariant. Så vi slog os sammen med Rock the Vote og udskrev en konkurrence! Vi bad vores fans om at nominere navnene på den nyeste smagsvariant — som senere hen blev Strawberry Cheesecake — og derefter stemme på det navn de bedst kunne lide.

 

2. Mange mennesker havde en mening

Vi blev overvældet af alle idéerne til navne på smagsvarianten! Der var i alt 71.000 personer, som nominerede navne på smagsvarianten, og 365.000 fans stemte ved “valget”.

 

3. Og vinderen er ...

Primary Berry Graham! Ja, det er rigtigt. Den smag, vi alle kender og elsker som Strawberry Cheesecake, begyndte sin succes under navnet Primary Berry Graham til ære for det amerikanske valg dette år.

 

4. Men navnet varede ikke ved

Navnet blev kun anvendt i et år, så ændrede vi det til Strawberry Cheesecake i 2005. Efter valget var overstået, kom vi frem til, at navnet skulle være cheesecake-agtigt.

 

5. Den har fra begyndelsen været en af favoritterne blandt vores fans

Lige siden begyndelsen har Strawberry Cheesecake været en kæmpe succes. Den er en af de bedst sælgende smagsvarianter hvert år, og vores kunder fortæller os dagligt, hvor meget de holder af den.

 

6. I Nashville, Tennessee er de især vilde med den

Af alle byer i USA har Nashville i Tennessee den største kærlighed til Strawberry Cheesecake. Af alle Ben &Jerry’s smagsvarianter, så bliver der solgt mest Strawberry Cheesecake is i Nashville. Langt over landsgennemsnittet.

 

7. En trio af eufori

Strawberry Cheesecake er en af ganske få smagsvarianter, der findes i tre former: is-bøtter, hos Scoop Shop og i mini-cups! Uanset hvilket humør du er i, så er der en Strawberry Cheesecake, som passer til dig.

 

8. Den fås i 27 lande

På den ene eller anden måde fås den i næsten 30 lande, fra Østrig til New Zealand. Uanset hvor du er, så kan du få Strawberry Cheesecake i nærheden!

 

9. Kun i Scoop Shops i Canada

I Canada fås Strawberry Cheesecake kun i Scoop Shops.

 

10. Den er den ene af fire Cheesecake-smagsvarianter

Hvad kan vi sige bortset fra, at vi elsker cheesecake! Strawberry Cheesecake er sammen med Cheesecake Brownie, Cookies & Cream Cheesecake Core og Pumpkin Cheesecake medlemmer af Ben & Jerry’s cheesecake-klub.