5 Sjove Flavour Facts du helt sikkert (måske) ikke kender til

Tænk hurtigt! Hvad er din yndlingssmagsvariant? Godt valg. Den elsker vi også.

Men ved du hvilket år, den blev udgivet? Og kender du historien om, hvordan den blev til? Med andre ord - er du fan af Ben & Jerry's, eller er du super-mega-fan?
Den her liste er til jer, alle jer der har gjort det til jeres personlige mission at rejse verden (eller internettet - vi kender det godt) rundt for at finde de mest underlige, mest ukendte facts omkring Ben & Jerry's. Hvis I tror, I har fundet dem alle, er vi ret sikre på, I vil blive overraskede. 

 

 1. Cookie Dough er resultatet af et anonymt fantip

  For lang tid siden i vores første Scoop Shop hang der en tavle, hvor kunder kunne skrive deres forslag til nye smagsvarianter ned. Vi vidste med det samme, at den her var helt speciel. Alligevel tog det os omkring seks år at få den i handlen som pint, da de store, lækre chunks af kagedej blev ved med at sætte sig fast i vores ismaskiner! 

   

 2. Oprindeligt blev Strawberry Cheesecake kaldt Primary Berry Graham

  Den blev lanceret i 2004 som en del af en forbrugerkonkurrence i samarbejde med Rock the Vote i USA. Vi gendøbte den i 2005 og har ikke set os tilbage!

 3. Half Baked er en overlever

  Den her smagsvariant er en af de to eneste overlevende fra vores 2Twisted! serie, som blev lanceret tilbage i år 2000. 2Twisted! flavours er et mix af 2-3 af vores andre smagsvarianter og har resulteret i euforiske kombinationer. 
  De 2Twisted! smagsvarianter der endte på smagskirkegården tæller Entangled Mints, Monkey Wrench, Pulp Addiction, From Russia with Buzz, Jerry's Jubilee og Urban Jungle.

   

 4. Darstardly Mash var i sandhed One-Of-A-Kind

  Denne vågede bryg er den eneste af vores is, der har indeholdt rosiner - nogensinde! Det var Ben, der tryllede smagsvarianten frem, men han endte med at synes, rosinerne blev for snaskede. Idet han ikke kunne finde en løsning, der var tilfredsstillende, røg den på smagskirkegården. (Ben & Jerry er stadig ikke helt enige ift. den skæbne, Dastardly Mash måtte lide)

   

 5. Det er ikke hvem som helst, der bager vores Chocolate Fudge Brownies

  Vidste du, at de super lækre, smushy brownies i den her smagsvariant kommer fra New Yorks Greyston Bakery, hvor det at producere godt bagværk er en del af deres greater-good mission om at skabe jobs og træning til beboere i lokalområdet med lav indkomst.